Saturday, 24 November 2012

blog dah bersawang


Blog dah bersawang??
Dah lame tak update blog ni sebenarnya..dah bersawang siap ada labah-labah lagi ni..kuikui
Awak tau tak,saya buzy sangat sampai tak sempat nak update awak...mintak maaf eh awak...
Sebenarnya,saya cuma nak share sesuatu je...
Meh sini tengok gambar ni...





Musim peperiksaan untuk form 4 dah lame melabuhkan tirai..dan result pn dh keluar..
Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar..
Result?? Alhamdulillah,much better than before..
Hihihi,awak...
Saya sebenarnya rindu sangat kat awak...mungkin awak tak pernah sedar ini semua..hampir setiap malam saya tunggu awak...tapi....
Hasilnya awak tetap belum muncul...kalau awak muncul saya pulak yang tak de..mungkin bukan jodoh kita kot...
Awak...see this ----------->

Saya hargai hadiah befday awak..TQ very much awak...