Tuesday, 13 March 2012

4 days without any break



Hyep sumer bloggers..
Saye rindu sangat2 dengan blog purple saye...
Hampir sebulan dh x up8..
Huh cuti sekolah penggal pertama sudah pun bermula..
Meh sini kite enjoy kejap...YEYEYEYEYEYEYEYE
Tapi homework menggunung bagaikan gunung everest la plak...
Hurm x pe2 homework bukan masalah sekarang ni...
Tapi.macam mane nak habiskan cuti menjadi satu masalah besar bagi saye...
Pelikkan??

Hari jumaat on the way balik ipoh ngan kak fiza...
Huh terase jauh sangat perjalanan...
Naik patah pinggang...(ade ke??)
Huh,sampai Ipoh pukul 8 malam...
Hurm esoknye pulak pegi kenduri umah Kak Aida..
Dye buat kenduri cukur jambul anak dye...
Comey sangat.....kembar plak tu...
Huh perjalanan diteruskan balik ke kampung halaman...
Balik kampung oooo balik kampung(versi lagu raya)
Sebabnye mak n kakak saye nak urut badan...
Huh,esoknye pon brtolak balik ke rumah...

Tapi,nak pegi kenduri umah sedare Abg Fazly kat Langkap...
Kene plak ambk abg dye kat Behrang...
Dalam menhgayati perjalanan yang bagaikan ular kena palu,
Ttibe jalan banjir...
Terpakselah patah balik dan batalkan hasrat nak pegi kenduri....
Cume balik tu singgah umah mak dye kat Behrang...

Malam tu cadangnye nak naik cameroon trus tapi agak membazir...
So,,,tunggu esok pagi baru naik...
Esok nye menderu lah kereta AGM 5688 di sepanjang laluan ke cameron highlands..
Cuaca jgan cakap larr...
Sejuk habis...
Nasib baik ade sweater murah kat sane...
Bleh la beli kn???
Huh...(ttibe tringat kat cte vanilla coklat)
Hurm dh puas jalan2 cadang nak cari hotel tapi sumemye upper 100...
Turunlah cameron malam tu...

Esoknye pulak,BUKIT FRASER...
Huh,ni jalanye lagi x leh bla lansung...
Series,jalan amat memeningkan kepala..
Sampailah aku yang x pernah muntah ttibe trmuntah...
Segan x?? x pernah2...
Huh itu semua pengalaman...
Hurm,sampai kat atas cuace hujan...
Hujan rintik2 mula bertukar menjadi lebat....
Dan aku ngan kkak ak puas dh snap gambar...
KLIK sane KLIK sini..
Huh,orang fotogenik...
Nak wat mcm mne kn???
Hurm petang tu pukul 5 turun larr dri Bukit Fraser...
Terpakse melalui jalan yang memeningkan tu lagi...
HUrm,on the way balik aku tido je..(hihhhihihihihihi)
Sampai umah pukul 8.30 mlm.....

And aku masih sempat nak tgok cter vanilla coklat eps last...
Best gilerr cter tu...
Hurm,,DONE my story 4 FOUR DAYS without any BREAK

No comments:

Post a Comment

Akmilia Official site-COMMENT